Make your own free website on Tripod.com

TESA031

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANTIVIRUSNI PROGRAMI

 

Avast - Avast je antivirusni program s najmanjim ažuriranjima  od po nekoliko kilobajta i uobičajenim na-pristup  pregledom datoteka. Ažuriranjima se nadopunjuju informacije o virusima i načinima njihovog uklanjanja.

download

 

AVG - Najpopularniji besplatni antivirusni program, također sa real-time pregledom datoteka. U odnosu na Avast nekad je imao veće apdejte pa je bila potrebna brza Internet veza. Sad je navodno ok što se toga tiče. Kao ni Avast, iz winXP ne može ukloniti viruse koji  stave zaštitu, tj. maskiraju se kao da su deo Windowsa. Ali, i za neizbrisive štetočine postoji lek:

download

 

AntiVir® Personal - Jako dobar a uz to i besplatan antivirus.

download

BitDefender - Bit Defender, jedan od boljih programa za zaštitu računara.

download

 

PC-Tools-AntiVirus-Free - Još jedan besplatni antivirusni program, manje popularan od AVG-a i Avasta ali ne i manje efikasan.

download

 

Ad-Aware Free - Nije klasičan antivirusni program, ali spada u kategoriju sigurnosnih programa jer čuva Vašu privatnost. AD-Aware uklanja spyware, adware i ostala neželjena smeća koja prikupljaju podatke o vašim aktivnostima. Može ukloniti i pojedine malware programe koji preuzimaju kontrolu nad internet browserima i preusmeravaju vas na reklamne Web search stranice koje niste želeli da posetite. Temeljitiji je i sigurniji od programa Spybot Search & Destroy, ali najgore uljeze ne može ukloniti. U besplatnoj verziji nisu aktivirana Ad-Watch nadgledanja sistemskog registra i IP adresa u realnom vremenu.

download

 

 
AVG AntiVirus Free - Najnovije izdanje odličnog i dobro poznatog anti-virusnog rešenja. AVG AntiVirus Free je dostupan bez ikakve nadoknade za kućne korisnike. Brzi update baze podataka virusa dostupan je uviek i pruža visok nivo mogućnosti za detekciju koje veliki broj korisnika širom sveta svakodnevno koristi. AVG Free je veoma jednostavan za korišćenje i nimalo ne usporava sistem. Medu zanimljivijim karakteristikama pored ostalih su i mogućnost automatskog update-a, AVG E-mail skener koji štiti vašu e-poštu, AVG On-Demand skener koji omogućava korisnicima da vrše zakazano i ručno skeniranje.

 

download

 

 

Panda USB Vaccine - Preuzmite najnovije izdanje u potpunosti besplatnog alata pomoću kojeg ćete zaštititi Vaš računar od malware gamadi koja se nalaze na raznoraznim USB memorijama.

download

 

CCleaner - CCleaner je stekao popularnost i predstavlja najbolji izbor kad je u pitanju čišćenje računara od raznog nagomilanog smeća i zaštita privatnosti.  Čišćenje i održavanje računara zdravim obavlja se preko dva dugmeta se leve strane, Cleaner i Registry, drugim riječima program radi u dve faze: skeniranje ili analiza i čišćenje i otklanjanje problema.

download

 

Malwarebytes Anti-Malware - Malwarebytes Anti-Malware je vrlo popularna alatka za borbu protiv razne maliciozne malware gamadi. Očistite Vaš računar od raznih nagomilanih štetočina.

download

 

Cerberus Security Guard - Cerberus Security Guard je besplatna alatka koja Vam olakšava pristup osnovnim sigurnosnim postavkama u Windows operativnom sistemu.

download

 

 

Ad-Aware 2008 - Vrlo napredan programski alat sa sposobnošću pregledavanja radne memorije , registry zapisa i datoteka na tvrdom disku u potrazi za neželjenim adware programima. Program podržava automatsko osvežavanje baze sa poznatim parazitskim programima, kao i ručno podešavanje parametara pretrage. Rezultati pregledavanja  vrlo su jasni i pregledni, s kratkim opisom detektovanih malicioznih komponenti i referencama na druge izvore informacija o uočenom problemu. Maliciozne komponente moguće je ignorisati, izolovati u karantin ili u potpunosti izbrisati.

download

NAZAD

meni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  forum