Make your own free website on Tripod.com

TESA031

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AUDIO & MULTIMEDIJA

Efficient WMA MP3 Converter - Efficient WMA MP3 Converter omogucava pretvaranje audio formate MP3, MP2, WMA, OGG, APE, FLAC, WAV, RealAudio, AAC, AC3, M4A, M4B, MPC
i NUT u formate MP3, WMA, OGG Vorbis, MonkeysAudio (APE), FLAC ili WAV.

download

 

 

 

SimplecoverPrintXS - SimplecoverPrintXS je besplatan program za brzo printanje CD- i DVD-cover. DVD-Coveri printaju se u Landscape-Formatu,potrebno je da imate instaliran Microsoft .NET-Framework za pokretanje programa.

download

 

 

Audiograbber - Audiograbber je program koji vam nudi mogucnost prebacivanja audio zapisa sa cd-a na racunar. Program automaski snima u mp3 format.

download

 

 

Free CD to MP3 Converter - Free CD to MP3 Converter olaksava pretvaranje audio zapisa sa CD-a u MP3-format. Pretvorene pesme u MP3 format mogu se još detaljno doraditi kao na primer odrediti jacinu tona.

download

 

onlineTV - onlineTV je odlican tool za snimanje tv programa i muzike direktno na vaš hard disk.Skinute video zapise moguce je direktno obraditi u integrisanom editoru, također je integrisan i sopstveni rezač za snimanje na cd ili dvd.

download

 

BSplayer 2.34 - BSPlayer je besplatan DVD i DivX-Player koji troši jako malo resursa i zbog toga se  dosta  koristi. Freeware BSPlayer podržava sve video formate. Svejedno je da li želite da gledate dvd filmove divix trailere bsplayer to sve može bez problema. Program BSplayer sadrži dosta alata kao što su izrada playlista, equalizer, zoom funkciju i mnogo toga još.

download

 

 

 

FLV-Media Player 1.74 - FLV-Media Player je besplatan player za flash-video kako bi mogli gledati video snmike na Youtube. Ovaj player sadži dosta korisnih alata. Osim što podržava FLV FLV-HD (H.264), ovaj program podržava i 3GP video snimke i mp3.

download

 

The KMPlayer - The KMPlayer je besplatan Media Player, koji podržava formate kao što su VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia
i QuickTime. Podržava snimanje Audio, video..Player sadrži interne i eksterne filtere.

download

 

 

Winamp 5.541 - Odličan i opšte poznat player.

YTubePlayer 1.0.334 - Donosi youtube doživljaj na vaš kompjuter.

                                                                            download

AIMP 3.00.985 - Izuzetno kvalitetan player.

 

                                                                            download

 

NAZAD

meni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forum