Make your own free website on Tripod.com

TESA031

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRAFIČKA OBRADA

 

Artweaver - Artweaver je freeware windows program za crtanje. Artweaver radna površina je dosta jednostavna za upotrebu tako da ce te  vrlo brzo savladati ovaj program ako se odlucite za korištenje.

download

 

FastStone Photo Resizer - FastStone Photo Resizer je konvertor za razne formate slika. Program pored što može konvertirate razne formate, posjeduje i alate za promjenu velcine, rotiranje, preimenovanje itd. Program podržava mnoge formate kao što su TIFF, GIF, JPEG i BMP. Kod nove verzije 2.8 došlo jo deo neki manji izmjena koje se vecinom odnose za windows vista operativni sistem.

download

 

 

Diashow standard - Diashow i fotoalbum za pc, cd-rom, dvd, vcd sa obradom fotografija, audio cd import, slideshow, skeniranje, digital kamera import, izrada hmtl stranica, slanje galerija preko e-maila.

download

 

 

Poster Forge 1.02 - Poster Forge je software sa kojim možete izraditi filmske plakate, wild west postere i razne druge postere veliki dimanzija. Program podržava opciju za printanje postera veliki dimenzija, također imate mogucnost da direktno preko ovog programa objavite vaše radove na Myspace, Live Journalist itd.

download

IrfanView - IrfanView besplatan program za gledanje slika. 32 bitni program podržava animiranje GIFs, Multipage TIFF i multiple ICO.

download

 

Animake - Animake je odlican gif-animator jednostavan za upotrebu. Animake je izvrstan program za webmastere i sve one koji zele da od više slika naprave gif animaciju.

download

 

ACDSee 10.0 - Veoma napredan pregledac i editor slika.

download


GIF-X -
Sa gif-x besplatnim programom možete za nekoliko minuta napraviti gif animacije.  Vec postojuce gif slike moguce je importovati i tako napraviti  avi video snimak. Izrađene animacije moguce je snimiti u razlicite  formate ..                

   download

vaterMark V2 - waterMark V2 omogucava da umetnute logo ili slova u vaše slike i tako ih zaštitite.

                download

TextStylist - 3D Tekst designer sa odlicnim efektima, sa TextStylist freeware programom možete u slike umetnuti izrađene 3D tekstove  ..

download

 

Adobe Photoshop CS2 - Odlican alat za obradu fotografija.Naravno,potpuno besplatan

download

NAZAD

meni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  forum