Make your own free website on Tripod.com

TESA031

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERNET PROGRAMI

Firefox 3.5.5. - Popularni web browser.Odlična zamena za Internet Explorer.

download

 

Thunderbird - Odlican mail klijent sa ugradjenim podrskama za filtriranje poruka.

download

 

Skype - Popularan program koji omogucava da, koristeci internet, razgovarate sa inostranstvom.

download

 

Magic Mail Monitor - Magic Mail je besplatan POP3 monitor sa podrškom za više naloga koji vam omogućuje da svu prispelu poštu pregledate još dok se nalazi na serveru i da direktno sa njega obrišete ono što vam nije potrebno!

download

 

Comodo Firewall Pro - Comodo Firewall Pro je trenutno najbolji besplatni firewall program. On je sposoban da zaštiti vaš sistem od napada iznutra, kao što su trojanci i drugi maliciozni programi i od napada spolja, kao što su napadi hakera na vaš računar.

download

uTorrent - Razmena podataka izmedju internet korisnika.

download

Flash Get - Veoma popularan download manager.

download

Win Live Messenger - Microsoft-ov poznati program koji omogucava razgovor putem internet-a.

download

 

Chrome - Google Chrome se po mnogo cemu razlikuje od ostalih browsera kao što su internet explorer, firefox, opera itd. Ako korisnik pokrene Google Chrome ili otvori novi tab, korisniku ovog browsera će biti prikazani Thumbnails najposećenijih stranica.

download

 

SmitfraudFix 2.384 - Ako vaš racunar pokazuje čudne greške, prikazuje neželjene reklame često može pomoci ovaj besplatan tool smitfraudfix. Osnovne funkcije programa: briše desktop-hijacker.

download

 

Icq - ICQ je Instant Messenger, omogućuje komuniciranje sa prijeteljima ..moguća je razmena sms poruka komuniciranje preko audio ili video poruka.

download

 

Yahoo Messenger - Ovaj messenger je verovatno svima poznat, nesto slabije korišten nego MSN messenger ali isto  je tako jako koristan program za  telefoniranje preko interneta

download

ZoneAlarm Freeware - Firewall koji sprečava upadanje hakera u vaš sistem ZoneAlarm je dosta korišten program za zaštitu sistema.

download

 

3D Mailbox - E-Mailclient sa 3d pozadinama, muzikom i avatarima.

download

 

Mozilla Thunderbird 2 - Sigurni Mail-Client "Mozilla Thunderbird" pruža integrisani RSS-Reader razni pluginovi koji su dostupni za download proširuju ovaj izvrsni mail program. Definitivno jedan od bolj  freeware email programa koji su dostupni. Korisnici drugih operativnih sistema kao što su Mac OS ili Linux mogu također skinuti verziju za pomenute operativne sisteme.

download

 

Free Download Manager - Sa Free Download Manager (FDM) možete  da ubrzate skidanje podataka sa interneta.Možete skidati kompletne web-stranice. Podržava HTTP, HTTPS i FTP. Ako prilikom skidanja dođe do prekida, možete nastaviti skidati bez da morate ponovo da skidate kompletan fajl. Možete podesiti da download krene u tačno određeno vreme.

download

 

Apple safari 5 - Odličan web browser specifičnog i veoma kvalitetnog dizajna.

download

 

 

 

NAZAD

 

meni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  forum