Make your own free website on Tripod.com

TESA031

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

USLUŽNI PROGRAMI

 

Foxit Reader - Najbrzi čitač PDF dokumenata, aktueln verzija 3.1.2. Možete preuzeti i portable verziju 3.1.1

download

 

Adobe Reader - Popularan PDF Čitač. U najnovijoj verziji donosi značajna proširenja mogućnostiipotpunonovipoglednaPDF "svet" - uvođenje Flash-a u dokument!      
download

 

 

Google Earth + Sky - Sjajna alatka za posmatranje satelitskih snimaka planete Zemlje a od ove verzije i dubokog svemira! Možete do detalja gledati pojedine regione, čak videti ulicu u kojoj stanujete i sopstvenu kuću, čak omiljeno drvo u bašti! Novina u ovoj verziji programa je što se, sa posmatranja zemlje, lako možete prebaciti na posmatranje objekata u svemiru, sazvežđa, zvezda, neverovatnih maglina, planeta i planetarnih sistema itd. i sve to vrlo realistično. Ako imate dosta slobodnog vremena i brzi link ka internetu nećete primetiti kako vrme brzo protiče zabavljajući se ovim programom!
Build 4.2.0205.5730.

download

Gnumeric - Odlična zamena za excel.

download

MS Office Compatibility Pack - MS Office 2007 Compatibility Pack je neophodan dodatak vašem Office-u 2000-2003 da biste mogli otvoriti i editovati osnovni format datoteka programskog paketa MS Office 2007 (npr - .docx). Moći ćete da otvorite i editujete Word, Excel i Power Point datoteke i da ih potom snimite u formatu vašeg Office paketa.
Da bi sve radilo kako treba VAŽNO JE NAPOMENUTI da je pre instalacije Compatibility Pack-a neophodno instalirati najnoviji Service Pack i sve Security Updates! Čak i ako propustite da instalirate, naizgled nevažni Update, Compatibility Pack neće raditi ili možda neće raditi samo neki njegovi delovi!

download

Subtitle workshop - Subtitle wokshop je najbolji alat za sređivanje titlova u vašim filmovima. Njime se mogu popraviti oštećeni titlovi, promeniti vreme pojavljivanja, trajanja i nestajanja titlova, konvertovati u razne formate itd. U fajlu je spakovan i dodatak za prevod programa na Srpski jezik!

download

Sunbird - Sunbird je vrlo upotrebljiv klendar i organizator! Veoma dobar besplatan program iz programerske kuće Mozilla poznate po odličnom pretraživašu interneta - Firefoks. Pored standardne instalacione verzije možete preuzeti i portabl verziju (0.9) i "sve svoje nositi sa sobom", recimo na USB memorijskom modulu i upotrebljavati na bilo kom računaru!

download

Auslogics Disk Defrag 3 - Ukoliko želite da optimizujete  performanse tvrdoga diska evo jednog jednostavnog, a   brzog programa.

download

CDBurnerXP Pro 4 - Najnovije izdanje odličnog, besplatnog i poznatog CDBurnerXP Pro. Program vam omogućava snimanje  data, audio i ISO cd-a. Moguće je kreirati audio cd-ove iz mp3, wav, ogg i wma datoteka, također je moguća izrada bootabilnih cd/dvd medija, na vrlo jednostavan način moguća je izrada i snimanje ISO datoteka, program nudi konverziju bin i nrg datoteka direktno u ISO format, moguća je reprodukcija mp3 zapisa direktno iz programa.

download

 

InfraRecorder - InfraRecorder je besplatno rešenje za rezanje CD-ova i DVD-ova za Microsoft Windows operativni sistem. Ovaj program nudi širok raspon moćnih funkcija i sve to kroz prijateljski interfejs i integraciju sa Windows Explorer-om.

download

Partition Wizard Home Edition - odlican besplatan program za manipulisanje particijama.Veoma jednostavan za upotrebu.

                                                                          

NAZAD

meni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 forum