Make your own free website on Tripod.com

TESA031

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IGRE I ZABAVA   

8BallClub - Na raspolaganju su vam razne varijante bilijara, koje možete igrati preko interneta sa drugim igračima ili sami vežbati i pripremati se za turnir. Realnost je na visokom nivou i možete probati sve vrste udaraca. Svaka preporuka!

 download

 

 

 

Brigde Base Online - Ukoliko ste zainteresovani za definitivno najpopularniju kartasku igru, bridž, za ove hladne dane Vam preporucujemo da putem interneta podelite trenutke zabave sa igracima širom sveta. Jednostavan interfejs, veliki broj mogucnosti i naravno preporuka od nas. Jedino je bitno da ne zaboravite da igrate sa ljudima i uvek pokažete poštovanje onakvo kakvo bridž zahteva i u igri uživo.

download

Transcendence - Idete kroz svemir, malo pucate ,malo trgujete.

download

Ping Pong - Ping Pong je 3D simulator igranja stonog tenisa s usolidnim grafičkim elementima.

download

Super Motocross - Za sve ljubitelje moto krosa odlična igra koja će Vas prionuti na blatnjave ceste, tropske prašume...Pred Vama je odlična 3D grafika, 15 nivoa i 4 vrste motora. Super Motocross je odlična i potpuno besplatna igra koje je oduševila brojnu populaciju, pa se tako pronađite u igri i vi.

download

Bowling Evolution - Bowling Evolution je odlična simulacija igranja kuglanja sa online rezultatima. Vrlo dobra 3D grafika!

download

 

NAZAD

meni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 forum